Specialiteiten

Specialisten in metaalbewerking en onderhoud

Wij zijn specialist in het uitvoeren van revisies van grote machineonderdelen. Zoals eerder gezegd hebben wij alle benodigde disciplines in huis. Montage, Constructie en Verspaning onder één dak geeft ons veel kennis en flexibiliteit in het uitvoeren van onderhoud aan uw installatie zoals lasconstructies in combinatie met verspanende bewerkingen. Denk aan lagerblokken, stoelconstructies enz.

In onze machinefabriek kunnen wij diverse onderdelen draaien en frezen, in zowel kleine als grote series. Indien u wenst houden wij capaciteit vrij voor spoedopdrachten en kunnen onderdelen voor u op voorraad houden. 

Alle disciplines onder één dak

Doordat wij beschikken over een zeer divers en uitgebreid machinepark en de veelzijdigheid van diensten, zijn we in staat het volledige productieproces uit handen te nemen en kunnen wij vrijwel aan al uw wensen voldoen.

Onze projectleiders zijn stuk voor stuk expert op hun gebied en denken graag met u mee over technische oplossingen. Samen met onze zusterbedrijven Microtechniek Service en Pentacon kunnen wij ook montage op locatie of engineering verzorgen.