Frezen

Voor zuiver freeswerk hebben wij diverse CNC-gestuurde freesbanken en bewerkingscentra en conventionele freesbanken. Met onze freesmachines verspanen we onder andere metaal, gietijzer, rvs, messing, aluminium en koper.

Zowel machineonderdelen als complete (door ons zelf samengestelde) constructies worden door ons gefabriceerd. We beschikken over verschillende CNC en conventionele freesmachines, een kotterbank en een portaalfreesmachine met een bed van 4000 mm x 2400 mm x 900 mm.

In 2018 is Microtechniek tevens de trotse eigenaar geworden van een 5-assige bed freesmachine. Middels ons bewerkingscentrum zijn we in staat grotere productieaantallen competitief te produceren.

Maar onze voornaamste kracht en succes is vakmanschap. Binnen Microtechniek maken onze vakmannen de meest uitlopende producten. Opleiding en jarenlange ervaring van onze mensen maken dit mogelijk.

Draaien

CNC draaien is een onmisbare stap in het produceren van mechanische onderdelen. Onze CNC gestuurde én conventionele draaibanken zorgen ervoor dat alle ferro- en non-ferrometalen verspaand kunnen worden.

Onze draaibanken zijn uitermate geschikt om snel prototypes en kleine series te maken, maar ook om middelgrote- en grote reeksen te produceren tegen competitieve prijzen.

Onze gerobotiseerde CNC machine is in staat om dag en nacht te produceren en kan producten oppakken tot wel 250 KG. We hebben een netwerk van toeleveranciers zodat we ook snel onderdelen kunnen laten veredelen, slijpen of bekleden.

Diameters van 900 mm en lengtes van 6000 mm schikken onze productie niet af. Onze kracht ligt voornamelijk in de combinatie van conventioneel en CNC draaien.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met een van onze projectleiders.

U vraagt wij draaien!